Vaarwegrouteplanner

De routeplanner is dagelijks te gebruiken van 09.00 tot 23.00.

De routeplanner vindt u hier. De routeplanner is getest met de volgende webbrowsers: Firefox, InternetExplorer, Chrome, Safari en Opera. Uw browser moet pop-ups toestaan voor een goed functioneren van de routeplanner.

Met behulp van deze routeplanner kunt u een beginpunt en een bestemming selecteren, de doorvaarthoogte van uw schip opgeven en het programma berekent de kortste route, geeft die weer in een kaartje. Betalende  gebbruikers kunnen de routebeschrijving printen en de gemaakte route downloaden als gpx-bestand, waarmee de route zichtbaar kan worden gemaakt in navigatiesoftware zoals OpenCPN. Daarnaast is de gemaakte route ook te downloaden als KML-bestand. Betalen kan hier.

opencpn lelystad

U kunt een begin- en eindpunt invoeren, uw doorvaarthoogte en aangeven of uw al dan niet over groot open water wil varen.

De gebruiker staat centraal in deze dienst. We zouden het dan ook erg op prijs stellen als er van uw kant suggesties komen. U kunt daarvoor het contactformulier gebruiken.

En, zoals met alles op deze site:

alleen voor privégebruik*, gebruik op eigen risico. De informatie waarop deze service is gebaseerd is afkomstig van openbare bronnen die we betrouwbaar achten, maar waarvan we niet kunnen garanderen dat die altijd compleet, correct of up-to-date zijn.

 

(Advertentie)

Atlas over Nederlands eerste en enige natuurlijke werelderfgoed - Ontdek de Wadden in al haar facetten - Prachtig vormgegeven met luchtfoto's, infographics en vele honderden unieke Bosatlaskaarten - Van IJstijd tot zandsuppletie, van plankton tot zeehond, van priel tot kwelder, van eilanddynamiek tot terpen en wierden en van natuurherstel tot toerisme en internationale samenwerking.

 

 

* dus downloaden, op uw eigen computersysteem installeren/gebruiken, en navigeren. En niet verhandelen, doorverkopen, verspreiden, ook niet in  of als onderdeel van andere, al dan niet door u zelf ontwikkelde producten/diensten

2020  wcikaartennederland   elektronische navigatie  zeekaarten Nederland